1Pc Dengue Igg/Igm Snelle Test Ziekte Detectie Dengue Test

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w10482

€837.32 €544.26

[BEDOELD GEBRUIK]

De Dengue lgG/IgM Snelle Test Cassette is een laterale flow chromatog- raphic immunoassay voor de kwalitatieve detectie van antilichamen (IgG En lgM) om dengue virus in human Hele Bloed/Serum/Plasma. Het biedt een aid in de diagnose van infectie met Dengue virussen.

[TEST PROCEDURE]

Laat de test apparaat en exemplaren te equilibrate om temperatuur (15-30 ℃ of 59-86 ℉) voorafgaand aan testen. 1. breng de pouch tot kamertemperatuur voordat opening het. Verwijder de test cassette van de verzegelde pouch en gebruik het zo snel mogelijk. 2. plaats de test cassette op een schoon en niveau oppervlak. 3. Hold de druppelaar verically en transfer 1 druppel specimen (Ongeveer 10uI) om de specimen goed (S) van de test cassette, voeg dan 2 druppels buffer (ongeveer 70μu) en start de timer. 4. wachten voor de gekleurde lijn (s) te verschijnen. Lezen resuts op 15 minuten. Niet interpreteren het resultaat na 20 minuten.

[INTERPRETATIE VAN RESULTATEN]

Positief: Controle lijn en minstens een test lijn verschijnen op de membraan. De verschijning van lgM test lijn geeft de aanwezigheid van dengue specifieke lgM antilichamen. De verschijning van lgG test lijn geeft de aanwezigheid van dengue specifieke IgG antilichamen. En als beide lgG en lgM lijn verschijnen, het geeft aan dat de aanwezigheid van zowel dengue specifieke lgG en lgM antilichamen. Negatieve: Een gekleurde lijn verschijnt in de controle regio (C). Geen schijnbare gekleurde lijn verschijnt in de test lijn regio. Lnvalid: Controle lijn mislukt te verschijnen. Onvoldoende specimen volume of Onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor controle lijn mislukking. Review de procedure en herhaal de test met een nieuwe test cassette. Als het probleem aanhoudt, stop het gebruik van de test kit onmiddellijk contact op met uw lokale distributeur.

Aritkeltype Vrouwelijke hygiëneMerknaam KEYGEN BIOTECHHoeveelheid 1PCOorsprong Cn (Oorsprong)

Tags: lader test, snel auto oplad, goud snel lijm, auto lak test prodaja, auto familie test, lak test, auto lak tester, auto lak dikte tester, auto snel charger, snel auto.

Mishaomen 2021-01-11

llego a tiempo

Kos T1998 2020-11-28

Het kwam snel.

Samiabena 2020-12-30

Perfect maar moet contact met de verkoper eerst, te weten wat je wilt

Schrijf uw recensie

Waardering