31 Pcs Universele Connector Plug Laptop Dc Voeding Adapter Ac Dc Jack Lader Connectors Laptop Adapter Conversie Hoofd

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w10705

€10.64

DC Stekker

1. 100% nieuw en hoge kwaliteit

2. Multi-functie voor DC Pluggen voor AC Adapter Notebook Laptop Universele

3. gebruikt van externe voeding en on-board transformator

4. 5.5*2.1mm Vrouwelijke Jack naar 28 mjlti-type Man Stekkers

Model number DC to DC plugFeatures Power adapter conversion headOorsprong Cn (Oorsprong)Input ac voltage 100v-240vMaterial Plastic an PVCFeatures 1 Universal dc power supply adapter connectorApplication General purpose laptop power connectorModelnummer Universal notebook dcGender MaleColor BlackQuantity 30pcs,31pcsVoltage 24vApplication 1 DC power supply adapter

Tags: stekkers en connector, stekkers en connectors sets, waterdichte connectors, wereld stekker us to eu, zwarte nep bloemen, ic connectoren, kabel stekkers, waterdichte connector verbinding, ts connectoren, auto elektra stekkers.

Sveta Krainya 2021-03-02

De goederen werden niet gevolgd. Levering nam twee maanden. Voor een zeer lange tijd. Maar ze bracht thuis de koerier sdek, dat een plus. De stekkers zijn alle rechts, de beschrijving is nauwkeurig. De draad is te dun, het zal niet werken voor frequent gebruik, zal ik het aan een dikkere draad en met een filter. In algemene, IK ben blij met de goederen, een groot aantal verschillende bijlagen, wat IK moet werken met apparaten. De snelheid van levering van het pakket is niet tevreden.

Arvensis 2020-10-08

Verkoper aanbevelen

Kaigorodcev Andrey 2021-03-02

Voldoen aan de beschrijving aangekomen snel ernstige verkoper blijft om te proberen

Pacemakerii 2021-01-30

Проводки хлипкие, а в остальном пойдёт. Для леново правда штекер фуфло, без сопротивления плюса на иглу

Olookitsliezl 2020-09-30

In uiterlijk, normale adapters. De kabel zelf is dun voor grote volumes. Laten we zien. Levering naar Moskou maand. Bracht een koeriersbedrijf sdek.

Schrijf uw recensie

Waardering