Houten Polssteun Gemaakt van massief stuk hout Rubber voeten voor mechanische toetsenborden gh60 xd60 xd64 80% 87 104 xd84 tada68

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w10824

€18.36

Gemaakt van massief stukken van hardhout, elke polssteun voelt flinke in uw hand en vitrines de hout originele graan. Ervoor zorgen dat ze blijven op hun juiste positie, de rust functie rubber voeten op de bodem. Glad geschuurd rond de randen en beschermd met een duidelijke afwerking, de Houten Polssteunen geven u de sterkte van de bomen zonder het risico van een doorn.

Pls let: Houten polssteun alleen. Omdat het is gemaakt van massief hout. De oppervlaktestructuur van elk stuk kan verschillende. De foto's hier zijn alleen voor uw referenties. De een u ontvangt kan hebben verschillende textuur uiterlijk als de foto getoond, dus het is aangenomen dat u zijn awared van deze en accepteren de termijn zodra u de bestelling plaatst.

Toepassing NummerType interface USBStijl Bamboetoetsenbordstandaard toetsenbord 104 toetsenBediening Stijl MechanischeMerknaam DURGODType BedraadTaal English

Tags: laptop standaard hout 15, toetsenbord met grote letters, blank houten standaard, toetsenbord stickers letters, polssteun toetsenbord dier, toetsenbord met polssteun, houten poster standaard, laptop standaard hout large, houten planten standaard, laptop standaard mac.

Elfede Vl 2021-01-18

De MSC voor een week bereikt (!)

Ruslana2a 2021-01-27

Erg blij met de kwaliteit. Mooi glad afwerking met rubberen voeten op de bodem. Kwam naar België in minder dan 3 weken ook. Raden.

Schrijf uw recensie

Waardering