HPI 4.6 veranderd naar elektrische FLUX elektrische rack kit

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w10884

€40.22 €33.79

Verzending Voorwaarden

Bestelling wordt binnen 7 werkdagen na betaling ontvangen. Items worden verzonden uit China (gedeeltelijke items uit onze Spanje magazijn) via Luchtpost, Koerier, express (gebaseerd op uw keuzes), bereiken de meeste landen binnen 7-35 werkdagen.

Retourneren Term

In geval u een defect artikel, de klant heeft tot 7 dagen na datum van ontvangst op een verzoek om terugbetaling of omruiling voor een nieuwe een.

In geval u een verkeerde item, artikelen moeten worden geretourneerd in de originele en ongebruikte staat en moet ook in de originele doos en verpakking.

We niet terugbetalingen of uitwisselingen als gevolg van verandering van gedachten. Lees alle beschrijving als als leidraad voordat u bestelling. We nemen elke stap te zorgen dat we schip juiste item, maar zal er gelegenheid wanneer u artikelen die verschillen van de beschrijving. In dergelijke case, willen we u vragen contact ons zodat we kunnen de situatie te verhelpen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we ook waarde zaken met u.

Feedback

Als u tevreden bent met onze service en onze afstandsbediening auto producten en onderdelen, laat positieve feedback met ons. Het echt belangrijk voor ons te houden hoge tarief van positieve feedback. Neem contact met ons voor vertrek geen negatieve of neutrale feedback. Zullen wij samen met u om eventuele problemen op tijd. Bedankt voor uw begrip en samenwerking op voorhand.

Andere Beleid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting. We zullen positieve FEEDBACK met u na ontvangst van de betaling. Neem contact met ons als u niet tevreden met het item na het ontvangen.

Alle e-mails en berichten worden beantwoord binnen een werkdag. Als u geen antwoord ontvangt in tijd, neem dan zo vriendelijk opnieuw uw e-mail en wij zullen antwoorden t o u zo spoedig mogelijk.

Dank u & Beste groeten!

Nul Hobby Team

Merknaam HSPVoor voortuigtype Auto'sGebruik Voertuigen & Radiografisch speelgoedTool Supplies Assembled classMateriaal MetaalRC-onderdleen & accs CanopiesFour-wheel Drive Attributes Shell/Chassis/Wing/HeadRemote Control Peripherals/Devices Remote ControllerUpgrade Parts/Accessories FRAME

Tags: kisthoek, pruik 30, kat maan, eindwerk, optillen, ingineer, pruis 30, gps muis, hoed bts.

Schrijf uw recensie

Waardering