Gezondheidszorg Anti Snurken Tong Behoud Apparaat Snurken Oplossing Slaap Ademen Apneu Aid Stop Mouw Gift Voor Ouders

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w11203

€6.50 €5.85

Gezondheidszorg Anti Snurken Tong Behoud Apparaat Snurken Oplossing Slaap Ademen Apneu Aid Stop Mouw Gift voor Ouders

Feature:

1. geen Kaak Pijn Side Beïnvloedt, Zachtjes houdt de tong uit de luchtweg, zonder moving de kaak

2. werkt met Kunstgebit, Partials of Nieuwe Implantaten, Omdat het geen noodzaak om het kaak, iedereen kan gebruiken.

3. veiligheid, het materiaal is siliconen, het is veilig en geluid, iedereen kan het gebruiken gemakkelijk.

4. Maximum Comfort, geplaatst voor tanden, achter lippen. Zal niet veroorzaken gagging.

5. Easy te Gebruiken, Geen Set-up of Molding nodig. One size fits all. Werkt direct uit de verpakking.

Hoe Te Gebruiken:

1. eerste schimmel de tong apparaat met warm water om comfortabel te passen uw tong.

Nadat u plaats het apparaat in je mond voor het slapen gaan, en neem het uit wanneer je wakker. het apparaat kan worden geplaatst in de beschermhoes verstrekt tussen toepassingen te laten drogen en te beschermen het tegen vuil en beschadiging.

2. de tong apparaat houdt zachtjes uw onderkaak in een iets vooruit positie terwijl je slaapt. dit opent de luchtweg in je keel die helpt om/elimineren snurken.

Beschrijving:

Het maakt gebruik van eenvoudige tong verplaatsing technologie in plaats van conventionele kaak verplaatsing, om voorzichtig en comfortabel elimineren snurken. Dit mondstuk uniek gebruikt een zuig effect om trek de tong vooruit en uit de luchtweg. Vaak, de reden waarom mensen snurken is zwaartekracht trekken de tong en weefsels om de achterkant van de keel waardoor een luchtweg obstructie. Door het verwijderen van de tong obstructie van je keel, uw snurken kan aanzienlijk worden verminderd of volledig geëlimineerd! De Goede Ochtend Snurken Oplossing is klinisch bewezen als een behandeling voor snurken. Dit mondstuk richt zich alleen op de plaatsing van uw tong. Dit is een voordeel voor veel mensen omdat het niet trek de kaak in een voorwaartse positie-die kan leiden tot jaw ongemak voor sommige. Er is geen voorbereiding, geen set-up, of gietproces. Het kan gedragen worden met of zelfs in plaats van een nacht guard. Het kan ook gedragen worden met kunstgebit. Het is een veel gebruikt en effectief product.

Pakket Omvat:

1 x Anti Snurken Tong Behoud Apparaat.

Materiaal PlasticPatroon NONEOorsprong Cn (Oorsprong)

Tags: slaapmasker apneu, slaap apneu philips, slaap apneu travel, slaap apneu pleister, slaap apneu machine, slaap apneu neus masker, kussen voor apneu, slaap apneu syndroom, slaap en apneu, neusmasker slaap apneu.

Schrijf uw recensie

Waardering