Voor Apple Macbook Sam Connector, voor Apple Macbook A1534 Lezen Schrijven Efi Bios Firmware Decryptie Wachtwoord Pin Id Slot Remover

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w11359

€125.72

Q: Wat is Sam connector?

EEN: Met deze professionele Sam connector module kunt u lezen bios chip zonder desordering van de Apple logic board (Voor a1278, a1286, A1181 heb je nog desolder bios chip). kan clearing ME regio, apple bios en IK cloud wachtwoord ook andere correcties.(clearing ME regio en ook clearing icloud firmware wachtwoord Methode is niet inbegrepen). Als u niet begrijpt zijn doel-dan niet kopen, wij dragen geen verantwoordelijkheid voor beschadiging van uw mac. Deze sam connector gebruikt voor Macbook,MacBook Air en nieuwe MacBook Pro modellen 2010-2018. Het heeft drie aansluitingen voor de jaren 2010 - 2011,2012 - 2014 en 2015 - 2018. Deze connector helpt u lezen en schrijven SPI bios(firmware chip) zonder ze te verwijderen uit de Apple logic board. Q: Hoe te vinden sam connector in moederbord? EEN: Open Apple board view of schema en zoeken voor J5100 of J6100, deze twee notatie nummer is gebruikt voor SPI sam connector. Q: Hoeveel soorten sam connector gebruik apple moederbord? EEN: Apple's Jaar 2010-2018 modellen hebben alleen 3 soorten sam connector (12dp, 30dp, 30dp) Q: Hoe te identificeren 30dp connector? Omdat er twee 30dp connector. EEN: De interne layout en ontwerp van beide connectoren is anders. Q: Is dat vereisen externe PP3v3 power voor programma bios? EEN: Het afhankelijk van programmeur, gebruik CH341A programmeur, u niet nodig externe gewoon verwijderen batterij connector, en plug adapter. sommige Apple laptops direct power op zonder interne batterij verbinding dus je moet schakelen uw laptop en laat het in slaapstand en het programma.

Voor Apple a1534 bios direct reading tool, voor Apple Notebook Decryptie, Unlock Wachtwoord, ID, firmware Lock,Pin Lock Tool 12 + 30PIN

Voor Mac Efi wachtwoord Removal Werken 100%

Voor Mac EFI BIOS Firmware Sluizen Remover Unlocker Apparaat Voor APPLE A1534 BIOS gratis chip adapter, lezen en schrijven BIOS, niet nodig om de chip te verwijderen, aansluiten op het moederbord SAM-interface lezen de BIOS bestand direct, gebruikt lezen en schrijven BIOS. Ondersteunt A1534 en 15 jaar later A1706 A1707 A1708A1502 A1466 A1465 A1398 en andere 12PIN SAM port voor Apple notebook. De nieuwe versie is gratis van afneembare adapters. Het keurt ingevoerde SAM seat om de grootte van de zitting. Het kan normaal worden gebruikt voor moederborden zoals A1707 A1708. Vervang de FPC kabel met een 1.0 siliconen kabel. De connector aansluitingen zijn alle vergulde, met lagere weerstand en beter afscherming. De verkoop is nu de nieuwste versie. De nieuwe voeding probe is toegevoegd, en geen lassen draad nodig is, en het kan direct worden ingebracht in de overeenkomstige voeding punt. Apple notebook directe verbinding lijn lezen en schrijven BIOS tool, door de moederbord SAM seat verbinding, je kunt niet de programmeur lezen en schrijven de BIOS chip.

Op dit moment, het ondersteunt Apple's APPLE MAC PRO AIR en andere notebook moederborden met geïntegreerde SAM extensions. Het is verdeeld in 12PIN en 30PIN interfaces. De verbinding bediening modus is hetzelfde, maar de bijbehorende connector nodig is.

Operatie methode:

1. overeenkomstige om de directe lezen lijn naar de moederbord SAM houder en sluit het aan de programmeur (bepalen dat de programmeur ondersteunt ISP online lezen/schrijven modus, de goedkoopste CH341 programmeur kan worden gebruikt)

2. EEN enkele moederbord (kale board) kan direct sluit de programmeur's 8-pin VCC direct naar de overeenkomstige aansluiting punt van de moederbord (of de 8-pin VCC voeding pin van de chip) de voeding van de chip, en de meegeleverde voeding sonde kan worden gebruikt.

3. de gehele machine kan koppel de batterij en direct sluit de power adapter lezen en schrijven in de standby staat. Als de computer is ingeschakeld, houd de knop te dwingen de power off. Moet u op de knop lezen en schrijven. De machine is ingeschakeld. Niet in staat om de gegevens te lezen correct. (Na de A1706 model, het soms nodig om de batterij en de adapter tegelijk, en het kan flexibel worden gebruikt in werkelijke werking).

4. gebruik de programmeur lezen of schrijven de chip in de normale manier. Klik dan onderstaande foto om de EFI Kaart Aankoop Link: Voor direct lezen gereedschappen, omdat de verwerking een machine moet worden aangesloten minstens eenmaal, de stoel heeft een leven, de meer je het gebruikt, de lagere zal het leven, het is zeker, ondertussen we gebruik geïmporteerd de seat met zeer goede kwaliteit. zolang het is normaal gebruikt, en er is geen fysieke schade, dan de tool is nauwelijks beschadigd. Als je niet weet hoe het te gebruiken, dan niet kopen! Pakket omvat: 1PC 12pin Of 30pin hoofd (Alleen kan kiezen 1pin)

Let op: het pakket bevat alleen 1pc sam connector, Niet inbegrepen kabel, CH341A programmeur en andere items.

(We hebben drie soorten pennen , Kunt u controleren onderstaande foto, Vertel ons welke pin je wilt bij te bestellen)

Oorsprong Cn (Oorsprong)is_aangepast JaConditie NieuwType Voltage RegulatorModelnummer For Apple Macbook Sam Connector

Tags: hangslot wachtwoord, notitieboek wachtwoord, fiets wachtwoord, wachtwoord card, fles wachtwoord, wachtwoord doos, wachtwoord spel, fietsslot wachtwoord, wachtwoord wijzigen, blouse wachtwoord.

Schrijf uw recensie

Waardering