Upgrade Extruder Kits MK9 Siliconen Sok Ptfe Buis Nema 17 Stepper Demper Tl-Soepeler Voor Ender 3 CR-10 Pro 3d Printer Onderdelen

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w11439

€31.00

Upgrade Extruder kits MK9 Siliconen Sok Teflon Buis NEMA 17 Stepper Demper TL-Soepeler voor Ender 3 CR-10 Pro 3d printer onderdelen

EEN premium upgrade kit voor uw Creality Ender 3 printer, deze snel en gemakkelijk geïnstalleerd collectie van beproefde upgrades verbeteren de prestaties en betrouwbaarheid van uw Ender 3D printer.

De meegeleverde aluminium extruder upgrade zorgt voor meer betrouwbare filament voeden en niet dragen tijd als de fabriek geleverd plastic vergadering zal doen.

De hoge temperatuur siliconen hot end sok helpt met de hot end temperatuur stabiliteit van uw verwarmde blok, de siliconen sok ook voorkomt warmte uitstraalt op uw print, houden deze warmte van uw print zorgt voor verhoogde overhangen. Dit is essentieel voor produceren kwaliteit prints.

De vier platte ended compressie bed springs verbeteren de stijfheid en stabiliteit van de print bed, een niveau bed is de sleutel tot produceren hoge kwaliteit prints, deze verbeterde stijfheid platte ended springs betekent uw bed blijft niveau voor langer. Vanwege de toegenomen lengte van deze springs moet u passen uw z-as end stop op bepaalde ender 3 printer versies.

De TL-Soepeler is een addon module voor de stappenmotor drivers, geïnstalleerd in de besturingskaart doos. Een van de belangrijkste redenen voor het installeren van de TL-smoothers op de Ender 3 is reductie in de 'salmon skin' type effect die kan worden evident op het oppervlak van prints. Deze zijn uitgerust om de X en Y motor as van de printer.

De verbeterde PTFE Bowden tube geleverd is klaar voor montage om uw printer met snijden vereist beide uiteinden zijn perfect gesneden. Onze Steenbok clone buis heeft de verbeterde interne diameter van 1.9mm deze kleinere diameter zorgt voor veel minder filament 'slop' in de Bowden tube, in turn dit betekent u kan verminderen filament terugtrekken tarieven.

Twee hoge kwaliteit NEMA 17 stepper dempers zijn inbegrepen een voor montage op de X stappenmotor en een voor de Y stappenmotor. Installeren deze geeft een drastische geluidsniveau vermindering van uw 3D printer. Let sommige Ender 3 modellen hebben push fit katrol wielen, is het gemakkelijk om welke versie je hebben, als uw katrol is niet beveiligd om de motor as met grub schroeven u hebben de push fit versie, helaas de dempers kan niet gemakkelijk worden geïnstalleerd met push fit katrol wielen.

Verpakking Lijst: 1 x Aluminium Extruder Montage set

2 x Silicone Hot End Sok

1x40cms Lengte Van Gekloond Steenbok Bowden Tubing Met 1.9mm Interne Diameter

4 x Flat Ended Drukveren

2 x NEMA 17 Stepper Demper

2 x TL-Soepeler Modules

Merknaam CREALITY 3DAritkeltype ExtruderOorsprong Cn (Oorsprong)Modelnummer Ender 3 Upgrade Kit

Tags: fietsenrek voor boekentas, siliconen deksel mok dier, i phone 7 hoesjes met uil, mond masker jongens stoer, modelbouw steen dakpannen, heren bandana voor mannen, fysiotherapie massage pen, opbrrgdoosje switch games, geometrisch cupcake stand.

Schrijf uw recensie

Waardering