(Alleen Schaakstukken) oude Egypte Farao Antieke Koperen Cijfers Handgemaakte Metalen Schaakstukken Koning 9 Cm (Board Is Niet Inbegrepen)

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w149

€71.16

✔HOGE KWALITEIT COOL SCHAAKSTUKKEN .. Cijfers van Metalen Schaken Sets zijn vervaardigd in Turkije met hoogwaardige afwerking en handgemaakte met speciale coatings en verf over de eerste grade en gieten materialen ..

✔WE GEBRUIK VAN ZAMAK ALS EEN MOLDING MATERIAAL .. Zamak is een metalen legering en zijn mains componenten zijn zink, aluminium, magnesium en koper.

✔MACNIFICENT EGYPTISCHE FARAO .. Schaakstukken beschrijven Pharaos en hun periode.✔KONING HOOGTE IS ONGEVEER 3.5 INCH .. (8.5 cm)

✔KONING GEWICHT IS ONGEVEER 1,9 OZ (54gr)✔GEWICHT VAN TOTALY STUKKEN 3 Ib (1.5 KG)

✔MENSEN DIE JE LIEFDE GELUKKIG. Het is niet alleen een spel het is ook een zeer mooie cool decoratie object en een grote gift.✔BELANGRIJKE OPMERKING: Schaakbord is niet inbegrepen. Krijg je gewoon schaakstukken. Als je wilt met board modellen, kijk dan op onze winkel.

Merknaam GiftHomeMateriaal MetaalType Dammen & Schaken

Tags: schaakspel met magneet, schaken groot, schaakspel stukken, schaakstuk groot, schaakspel egypt, kleine schaakstukken, losse schaakstukken, schaakstukken mal, schaakstukken maken, schaakspel groot metaal.

Schrijf uw recensie

Waardering