Volledige Hydrogel 3D Screen Protector Voor Iphone 12 Iphone 12 Pro Max Iphone 12 Mini Screen Protectors Cover 3d

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w402

€5.05

IPHONE 12 SERIE hydrogel screen PROTECTOR

-Real Beste bescherming voor uw mobiele Dankzij de innovatieve protector van HYDROGEL TPU 3D. Hydrogel is een revolutionaire materiaal zover screen dekking betreft, sinds het combineert de beste van een gehard glas met de voordelen en comfort van een vel. Beschikbaar voor iPhone 12, iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max. de beste protector voor Apple's nieuwe mobiele telefoons. Totale weerstand tegen krassen, stoten, marks, vallen en stoten. Hydrogel is ontworpen door EEN structuur die niet alleen beschermt de mobiele, maar, in het onwaarschijnlijke geval dat hij heeft een kras, het materiaal automatisch regenereren binnen 24 uur . Het is geen magie, & iexcl; Het hydrogel! Flexibiliteit en perfect aanpassingsvermogen aan de mobiele scherm. Er niet een inch van de iPhone screen out er. . De hydrogel beschermt elke hoek en curve van het paneel. Eenvoudige Installatie, Gewoon plak het op het scherm oppervlak start genieten van de meest premium bescherming voor uw smartphone.

-Maximale transparantie. Andere voordelen van hydrogel zijn dat Het is onmerkbare eenmaal geïnstalleerd . Staat het u om het scherm van uw mobiele met maximale helderheid en scherpte en voorkomt vervelende reflecties die andere protectors produceren ..

- -Lichtgewicht . EEN gehard glas protector kan voeg een paar gram tot het gewicht van de terminal, iets dat meest ongemakkelijk. Echter, hydrogel is de lichtste protector op de markt.

Al onze zendingen zijn gemaakt van Londen (Spanje), op dezelfde dag (werken) op die de aankoop is gemaakt, zolang het duurt plaats voordat 13:00h. Dus, alvorens te kopen, het is belangrijk dat u controleren dat de verzending adres is de juiste, sinds na verwerking uw pakket, zal het onmogelijk om eventuele wijzigingen.

Levertijden zijn een benadering. Deze keer niet rekening verschillende factoren die kon staat de geschatte levertijden op eerste.

-Als u een probleem met verzending of item, wij waarderen het als u contact ons direct als wij geven u altijd een oplossing. Ons doel is de tevredenheid van al onze klanten, en een negatieve waardering zal niet oplossen uw tegenslag.

Onze inzet is de tevredenheid van al onze klanten; Onze garantie, de duizenden keer hebben we al bereikt het. Gerust contact met ons op elk type van incidentie.

Als u contact met ons doen door de Interne messaging . Als u liever, u kunt ons ook bellen op: 91 231 82 27 , In tijd van L-V, van 9:00h-14:00h. We zullen proberen om u de beste oplossing zodat u kan deel van onze lange lijst van tevreden klanten.

Merknaam AppleGebruik mobile phoneCompatibel iPhone model IPhone12 Pro MaxType Front FilmCompatibel Phone merk Apple iPhoneOorsprong Es (Oorsprong)Rand te edge Dekking JaEigenschappen Anti Glare

Tags: pijl party, radar wiel, radio bouw, pijp asbak, ralp luren, rammel bel, rammellaar, pik groter, pijpdoppen.

Naiduyera 2020-12-21

Onmogelijk om alle bubbels.

Schrijf uw recensie

Waardering