# KP-SBW01 110V/220V Automatische Spoelopwinder & Draad Stand Fits All Soort Klossen Universele

Beschikbaar: Op voorraad

SKU: w820

€36.87 €31.34

DEEL #: KP-SBW01 DEZE LIJST OMVAT: 1SET GLOEDNIEUWE ZEER NUTTIG Automatische SPOELOPWINDER MINI MACHINE EN DRAAD STAND VOOR HUISHOUDELIJKE OF INDUSTRIËLE. 1. meestal is er spoelopwinder gebouwd-in de naaimachine het zelf, maar lagere snelheid, en ingebouwde spoelopwinder doest niet werken. Dus je moet Automatische spoelopwinder voor naaimachine spoelopwinder. 2. u kunt automatische elektrische spoelopwinder overal, De bodemplaat kan worden antislip. 3. eenvoudig te installeren en gebruiken, Aan/Uit Schakelaar, de draad spanning kan de spanning van de draad,, Met draad cutter blade. 4. applicable AC voltage 110V of 220V, Kan blijven werken continu, Kies uw bestelling Spanning. 5. automatisch uitgeschakeld wanneer spoel vol is. 6. past voor alle klossen inclusief Type M, Type L, Type 15 (Universal) of een spoel met 1/4 inch(6MM) center gat. 7. Notice

Het kan alleen fit spoel met 1/4 inch(6MM) center gat. vele soorten Husqvarna Viking's machines, spoel #4125615-45 is niet van toepassing!

8. technische ondersteunt

1) u niet zeker als deze onderdelen zijn compatibel met uw machine, neem dan gerust stuur ons een bericht via www.eenstudentenzorgverzekering.nl, onze technici zal u met professionele en nauwkeurige advies in 24/7.

2) aarzel niet om ons te contacteren als je in een probleem met de ontvangen onderdelen.

3) gelieve uw machine merk en compleet model voor technische ondersteunt.

Merknaam CKPSMSType Naaimachine OnderdelenGebruik UniversalMateriaal STEEL

Tags: 3 wiel, bezems, blok 2, 3 bril, brusse, blitse, cap 16, 30 dag, cap 1y.

Deadaimrf 2021-03-02

Niet aanpassen de bobin het is een maat zou hebben om het te controleren als het zal vol zeer snel fit dus prijs IAM zeer teleurgesteld

Paulhenstock13 2020-09-19

Bestel Tijd:-12:13 Augustus 2020 Ontvangen:-19.09.2020! Nadelen zijn auteur moeten nog ronden! Werkt zeer snel! Het is noodzakelijk om de snelheid door 2 keer en maken het langzamer! Omdat wanneer kronkelende, de onderste deel rolls een van het midden naar de top van de bijna lege spoel van de spoel! En vanwege de hoge snelheid, de draad is gebroken en de lus is verkregen! De auteur van dit product moet worden verhoogd op de spoel van de houder zes-Renk en op de motor van de as 2 keer verminderen! Dan zal de snelheid kleiner en Motte als het nodig is en voeg een draad kronkelende regulator zodat het zal gelijkmatig roll op de spoel draad! Ie, zet de runner zodat wanneer kronkelende up en down verplaatst! En dus het idee is goede comfortabele nam de coils om zelf spoel en Shay's gezondheid! Handig en goed! Levering snel volgens afstand! Alle verpakt prachtig in een witte doos op de zijkanten van het schuim! Alle juiste dank u! De verkoper IK adviseren en de winkel alle zonder bedrog! Vladimir Kovalenko! Republiek van De Krim! Kerch stad! Rusland!

Hoi Da Co Buon Khong Ht 2021-02-10

Verpakking en de voorbereiding van de goederen voor verzending in goede trouw. In het werk heeft nog niet gebruikt, maar wanneer draaien op het netwerk, de lamp verlichting, Het apparaat werkt bijna rustig. Dank u.

Randyjasinski 2020-09-25

Geweldig product! Goede klantenservice! IK zou dit item zonder twijfel. + 10

Schrijf uw recensie

Waardering